2013. november 13., szerda

Evaristo Goarcía

Az első saját szervezésű partynk Tenerifén. Még május végén, a Fractal Memories fesztiválon megbeszéltük Szabival és Dazzal, hogy mi is csinálunk egy jó bulit. Aztán mindenki ment az útján, beszéltünk róla, de az akkor inkább csak álmodozás volt. Frenchyvel voltunk pár bulin a nyáron, ahol csináltunk néhány tűzshow-t meg én zenéltem mint DJ, és a Rave Fullmoon bulin felajánlottuk a segítségünket JJ-nek és Gorkának a következő bulijukhoz. Ami elmaradt.

Augusztus 24.-én, a Lunatic Family Fullmoon party előtt tartottuk a barlangavatünkat, ahol Szabi mondta, hogy JJ-nek van egy 31.-ére egy meghirdetett egy éjszakás partyja, de elutazik, és nem tudják megcsinálni, ezért ha szeretnénk, szervezzük meg. Hogyisne szeretnénk, ez volt az egyik vágyunk a sokból! Hétfőn tudtuk meg, hogy ki van írva négy DJ, akikhez nincs elérhetőségünk, és a party neve: Evaristo Goarcía, amiről még most sem tudjuk pontosan, mit is jelent. Valószínűleg egy névre lehet asszociálni belőle.

7 napunk volt. A neten már fent volt az infó, és a 24.-ei bulin is tudtunk szólni néhány partyarcnak. A fennmaradó pár napban összeszedtük innen-onnan a dolgokat a fedett tánctérhez és a DJ pulthoz, valamint egy napvédett párnás-leülős-kisasztalos chilledőhöz, és csináltunk néhány dekorációt. Persze, mint ahogyan az lenni szokott, sokat kellett a helyszínen improvizálni az építkezés alatt, amit már pénteken elkezdtünk. Az utolsó pillanatban, a helyszínre menet sikerült vennünk egy 18W-os UV csövet, ami rengeteget dobott a látványon. Még szerencse, hogy Frenchy talált korábban egy lámpatestet a rövid UV csőhöz, én meg vezetéket.

Sokat késleltetett az építkezésen az a dolog, hogy pénteken a földúton az óceánpart felé menet fennakadt Szabi kocsijának az alja, és szétjött valahol az üzemanyagvezeték, ezért a puttonyos kocsinyi cuccot a kezünkben kellett elhordani a helyszínre, ami onnan kb. 1,5 km volt. De szombat estére még a sztrájkoló aggregátort is sikerült elindítani, amivel együtt a party is beindult.

Az éjszaka kb. 60 ember volt ott, és láthatóan jól érezte magát. A helyszín gyönyörű, a korábbi Rave Fullmoon party helyszíne volt, majdnem a legdélibb pontján Tenerifének, óceánparton, a sziklás-kaktuszos kősivatagban, elég messze a lakott településtől, El Fraile-től. Az időpont pedig mint a nyár lezárása, az ősz (hidegebb, esős idő) kezdete, 2013 augusztus 31 szombat éjszaka.

Csupán két DJ játszott egész éjszaka, egy fiatal olasz srác, BongMaster (a mi felfedezettünk), aki dark psytrance-t és reggel techno-t és deep house-t játszott. A másik lemezlovász pedig én voltam, progressive-el, goatranc-el, és életemben először dark psytrance-el.

Ugyan nem ebből a buliból gazdagodtunk meg, de rengeteg tapasztalatot és szép élményt szereztünk, valamint a visszaigazolást az élettől, hogy igenis meg tudunk csinálni egy illegális psy partyt Tenerifén. Azt hiszem, elég jól, ahhoz képest, hogy nem volt sok időnk gondolkozni és sok szép dekorációt csinálni. Majd a következő partynk még jobb lesz. Mert hát elhatároztuk, hogy lesz folytatás (lásd később, Freekend). 

Helyszín, építkezés

A DJ pult, még a hangtechnika nélkül

Éjszaka, Frenchy tüzezik

A DJ pult UV fényben

Partynép

Reggeli csapatás

Magyar barátunk, Szabi, az egyik szervező (rajtunk kívül)

Angol barátunk, Daz, a másik szervező (rajtunk kívül)

Délelőtti életkép

Party után, elégedetten

Ami hátramaradt utánunk - kőkupacok és egy kőmosoly


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése