2012. november 26., hétfő

Genny és Spirit

Bergennygócia az a hely, ahol mindig fakad a Genny és a Spirit. A bergennygócok pedig azok az emberek/lények, akikben ott bugyog mindkettő, és tovább adják az eszméket az arra méltóaknak, mint a gennygócok. A Spirit természetesen a Nagy Szellemet jelenti, a boldogság-béke-alkotás-energia-természet-tudatosság egységét. A Genny pedig a gyógyulás-megtisztulás-összegyűlés-kifakadás-továbbterjedés egységét jelenti. A Genny a mindenható Spiritből fakad, annak földi megtestesülése. Bergennygócia vándorállam, ott van, ahol a bergennygócok vannak, és itt a jobb oldalon már egy szép leírás is található.

Az igazi bergennygócok hite a Genny, és mellette bármelyik másik vallás is lehet. Bergennygócia uralkodó szellemi elképzeléseit a Genny Egyháza nevű szervezet adja meg, amelynek sok fontos tisztségviselője is van. Az első nagy gondolat-fakasztó Pálmester, azaz a Főgenny. További fontos tisztégviselők: Taozen - Főpap, Frenchy - Bergennygócia Utazó Nagykövete, Angel - Krónikás és Atlantiszi Arch-Protectorina, Psymon - helytartó, Szetya - Másodfőpap, és még ki tudja, kinek mit osztottunk már ki... Tisztséget bármely bergennygóc kaphat, akiben túlbuzog a tettvágy valami fontos Genny vagy Spirit elcselekvésére.

Ez a blog a bergennygócok történetét, gondolatait, utazásait, cselekedeteit gyűjti össze, mint valami krónika. Ide minden névvel rendelkező bergennygóc felteheti (és remélem idővel fel is teszi) az irományait.

Bergennygócia tagjai között a gennyköztársasági teokretikus anarchia uralkodik, és saját gazdaságot szeretne teremteni magának.

2 megjegyzés: