2012. december 20., csütörtök

Tűzvirágok

Az elmúlt napok nagy részét a számítógép előtt töltöttük, nagyrészt videók vagdosásával, amivel egyrészt kiérdemeltük az "insane Hungarians" jelzőt, másrészt viszont elkészültek az elmúlt fellépések felvételei. Természetesen ez nem mind, továbbiak vannak fél- és negyedkészen, de úgy éreztem, megérett a helyzet egy összefoglalásra. Tehát itt vannak a Flor de Fuegoval közös fellépéseink, időrendben.

Az első, kissé hektikusra sikeredett, közös fellépés egy születésnapi partin. Még sose játszottunk együtt, és életemben először leejtettem fellépés közben az egyik legyezőmet, de Pálmester szorgos virtuális ollócsattogtatásnak hála ezt úgysem fogjátok látni:




Aztán még aznap este lett egy másik felkérésünk egy másik születésnapi partin, ahol már egy kissé jobban mentek a dolgok:



Ez után a két fellépés után lettünk hivatalosan meghívva a Tulikukka finn csapat spanyolországi "leányvállalatába" (vagy minek hívjam), a Flor de Fuego tüzes csapatba. Ide muszáj beszúrnom egy hatalmas vigyort :)

Aztán jött egy sima hétköznapnak induló szerda este, amin csapatunk vezetője este 7-kor bejelentette, hogy ma este fellépésünk lesz. Az eredményt alább láthatjátok:



Végül pedig a "nagy" fellépés Benalmadenában, a karácsonyi vásáron. Mivel a szervezők délután 2 órára tettek be minket, amikor viszont nem láttuk értelmét tüzezni, az a hibrid megoldás született, hogy csinálunk egy 10 perces műsort hastánccal és zsonglőrködéssel, és este visszatérünk záróelőadásnak. A felmerült kisebb gikszerek ellenére végül is megcsináltuk mind a két előadást.

Flor de Fuego Sin Fuego (Tűzvirágok tűz nélkül)



És az esti tűzshow


Mint már mondtam, egyelőre ennyi, de lesz még több :) És ne higgyetek a kicsit lejjebb megjelenő "Bejegyezte: Pálmester" szövegnek, ez csak egy technikai malőrnek köszönhető. Túl elfoglalt ő most ahhoz, hogy nektek írogasson ;)

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz lett! :)
    Szép vagy, Frenchy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)
      elárulod, ki vagy a nemvirtuális térben, vagy egyelőre titok?

      Törlés
  3. Jó volt látni benneteket...Jó utat, és tapasztalatszerzést!...Onnan is kérünk videókat...! :) Anya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük; lesznek még videók, dolgozunk rajtuk :)

      Törlés